Мирком ООД е семейна българска фирма създадена през 1996 г. и се управлява от Мариана и Росен Генови.  Притежаваща лиценз за търговия с оръжие, боеприпаси и екипировка. През годините фирмата се утвърждава като една от водещите в търговията с ловни и бойни артикули.

При нас може да намерите широка гама ловно, бойно, газово и въздушно оръжие на производители от цял свят. Предлагаме и всякакви муниции, консумативи и аксесоари за тях. Фирмата е представител на много марки хладно оръжие, както ножове, така и лъкове, арбалети и др. Извършваме доставка на специална екипировка и оръжие, за нуждите на Българската армия, структурите на МВР и службите, спецчастите и охранителните фирми.

В началото на 2000 г. фирмата получава лиценз за търговия с ВВООБ. Има оръжеен магазин в гр. Плевен. Мирком ООД притежава лицензирана оръжейна работилница, в която се извършва ремонт на бойно, ловно, газово и въздушно оръжие. Извършва технически прегледи на оръжие и издава удостоверерния за годност. Обезопасява оръжие и издава удостоверения за това. Мирком ООД провежда курсове за безопасно боравене с КНО и издава удостоверения за завършен курс. Фирмата извършва прострелка на оръжия и отични прибори.

Мирком ООД е търговски представител на „Берета Трейдинг“ ООД.